Safescan 2250 G2 - Startinstructies

Laten we beginnen! Hieronder vindt u alles wat u nodig heeft om het beste uit uw apparaat te halen. Selecteer eenvoudig een van de onderstaande artikelen om aan de slag te gaan.

Houdt er rekening mee dat de onderstaande artikelen alleen van toepassing zijn op de Safescan 2250 G2. Indien u een andere versie heeft, kan het zijn dat sommige instructies of video’s niet overeenkomen met uw model. Klik hier om te zien welke versie van de Safescan 2250 u heeft.

De handleiding downloaden
We raden u aan om altijd eerst de handleiding te downloaden, te lezen en te bewaren, voordat u uw apparaat gebruikt. Klik op de onderstaande link om de handleiding in uw lokale taal te vinden.
Meer informatie

Uw biljetten invoeren

Gebruikt u de Safescan 2250 voor het eerst? Leer hoe u uw biljetten het beste kunt invoeren, door onze eenvoudige en gedetailleerde instructies te volgen.
Meer informatie

Telresultaten optellen
Wilt u meerdere stapels biljetten tellen? Klik dan op de onderstaande link en leer hoe u eenvoudig verschillende resultaten bij elkaar op kunt tellen.
Meer informatie

Batches maken
Wist u dat u met de Safescan 2250 eenvoudig batches met biljetten kunt maken? Volg gewoon onze eenvoudige instructies en leer hoe u gelijke stapels bankbiljetten kunt maken.
Meer informatie

Foutmeldingen begrijpen

Tijdens uw telsessie kan uw apparaat een melding met een foutcode weergeven. Lees simpelweg ons uitgebreide artikel zodat u precies weet wat u moet doen wanneer er een ziet.
Meer informatie
How did we do with this article?